top of page
105 (1)_edited.jpg

SARA FLYCKT.

"Jag kommer att sörja henne lika länge som hon är död"

Sara Flyckt är SORGCOACHENS grundare & hon skriver tydlig & unik ordkonst för att förmedla det som känns omöjligt. Det som står henne närmast om hjärtat är ämnet sorg. Sara är också producent & programledare för En Enda Sörja Podcast & egenföretagare i Flyckts Ordkonst AB.

SARA FLYCKT: Välkommen
SARA FLYCKT: Om

BLOGGINLÄGG

SARA FLYCKT: Instagram
SARA FLYCKT: Om

OM SARA FLYCKT

Sara Flyckt är mamma till två barn, en son i livet & en dotter i himlen. Hennes stora hjärtefråga handlar om normaliseringen kring sorg & hon brinner extra mycket för att förmedla känslor med text. Sara driver SORGCOACHEN, skriver på sin första bok & frilansar som copywriter via Flyckts Ordkonst AB, samt driver podcasten En Enda Sörja. Sara är designer i botten & hon älskar att skaffa sig förståelse för användaren & skapa design som betyder något. Hon är nyfiken in i kärnan & söker alltid efter kunskap & svar.

 

Sara bor i ett litet hus på landet utanför Nyköping, där hon uppskattar tystnaden och lugnet. På sin fritid tycker Sara om att ta fisketurer med båten eller bara en stillsam stund på kullen mellan alla storvuxna granar. Hon har två katter & en hund som förgyller tillvaron med mys och bus. 

Saras högsta dröm i livet är att skriva en bok som verkligen förmedlar något verkligt & något starkt. Förhoppningsvis en bok som kan hjälpa andra att ta sig igenom det tunga som vi kallar livet. Vi lever kanske inte bara en gång, men vi lever nu. Det är något som Sara vill att alla ska bära med sig.

HEJ, DET ÄR JAG SOM ÄR SARA FLYCKT

Ordkonsnär, kreativ skribent, designer, mamma och sorgbärare

För att berätta om mig, måste jag också berätta om Annie. Efter Annies död försvann alla livets filter, och jag förstod att det värsta av allt, hade hänt mig.

 

Min dotter, var död. 

Jag har varit ordkonstnär sedan jag lärde mig att skriva, & på olika kreativa sätt har jag format meningar utifrån både verklighet och fantasi. Både för företag & för mig själv. Jag började skriva om Annies sjukdom & om det som ledde fram till hennes död. När hon dog blev jag sorgbärare och det ledde mig automatiskt in på ett unikt spår. Det blev självklart för mig att kombinera ordkonst med sorg.

 

Nu vill jag hjälpa andra i sorg. Bland annat genom att skriva om det som känns omöjligt att få ner i ord. Jag vill också ta bort tabun runt sorg, & normalisera sorgens alla nyanser. Tillsammans kan vi berätta vår unika historia.

Jag kan omfamna dig i skrift.​

Om du vill.

- Kram Sara

20210815_003449.jpg
SARA FLYCKT: Bild
bottom of page