top of page

WEBBLÄNKAR FÖR LÄSNING OM SORG

Vi på SORGCOACHEN har letat fram länkar med läsning om sorg. Vi ansvarar inte för innehållet i någon av dessa länkar och kan inte garantera att innehållet är korrekt. Vi har gjort vårt bästa för att presentera så bra läsning som möjligt, men vi rekommenderar ändå alltid att du som läsare är källkritisk.1177 - Sorg när någon har dött


På vårdguiden 1177 kan du alltid hitta bra information om alla möjliga sorters symptom och diagnoser. Här finns även en text om sorg när någon har dött. Det finns en lista på reaktioner, en lista på hur du kan fungera vid sorg och tips på vad du själv kan göra i situationen.


Klicka här för att läsa hela texten
 


Svenska institutet för sorgbearbetning


Hos Svenska institutet för sorgbearbetning kan du alltid hitta information om sorg. Där kan du också gå på föreläsningar och boka upp dig på olika kurser.


Klicka här för att komma till Svenska institutet för sorgbearbetning
 


doktor.se


Även hos doktor.se kan du hitta fakta och råd om sorg. Det finns bra listor och råd kring när det börjar bli dags att söka stöd och hjälp i sin sorg.


Klicka här för att läsa mer om sorg hos doktor.se
 


dinpsykolog.se


Hos dinpsykolog.se kan du läsa mer djupgående om symptom, faser, självhjälp och behandling. Här kan du även söka psykologhjälp digitalt.


Klicka här för att läsa mer om sorg hos dinpsykolog.se
 


1177 - Hitta en psykolog eller psykoterapeut


Även inne hos 1177 kan du enkelt hitta hur du söker stöd hos en psykolog eller en psykoterapeut i din kommun.


Klicka här för att hitta en psykolog eller psykoterapeut i din kommun
 


Hur du kan stötta barn i sorg


Psykologiguiden skriver också väldigt omfattande om sorg, men erbjuder också ett stycke om hur man kan stötta barn i sorg.


Klicka här för att läsa om sorg hos Psykologiguiden27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jag vaknade av att Juni grät. Jag satte mig upp och lyssnade, redo att springa ner. Men det var tyst. Då insåg jag att det var en dröm. Juni kan inte gråta och har inte kunnat på flera år. Jag pratar

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page