top of page
  • sorgcoachen

WEBBLÄNKAR FÖR LÄSNING OM SORG

Vi på SORGCOACHEN har letat fram länkar med läsning om sorg. Vi ansvarar inte för innehållet i någon av dessa länkar och kan inte garantera att innehållet är korrekt. Vi har gjort vårt bästa för att presentera så bra läsning som möjligt, men vi rekommenderar ändå alltid att du som läsare är källkritisk.
På vårdguiden 1177 kan du alltid hitta bra information om alla möjliga sorters symptom och diagnoser. Här finns även en text om sorg när någon har dött. Det finns en lista på reaktioner, en lista på hur du kan fungera vid sorg och tips på vad du själv kan göra i situationen.

 Hos Svenska institutet för sorgbearbetning kan du alltid hitta information om sorg. Där kan du också gå på föreläsningar och boka upp dig på olika kurser.

 Även hos doktor.se kan du hitta fakta och råd om sorg. Det finns bra listor och råd kring när det börjar bli dags att söka stöd och hjälp i sin sorg.

 Hos dinpsykolog.se kan du läsa mer djupgående om symptom, faser, självhjälp och behandling. Här kan du även söka psykologhjälp digitalt.

 Även inne hos 1177 kan du enkelt hitta hur du söker stöd hos en psykolog eller en psykoterapeut i din kommun.

 Psykologiguiden skriver också väldigt omfattande om sorg, men erbjuder också ett stycke om hur man kan stötta barn i sorg.
Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page