top of page

Varför dog Elton mamma

”Kommer du dö mamma?”

”Ja, någon gång kommer jag dö”

”Kommer du dö imorgon?”

”Det hoppas jag inte älskling”

Så brister han ut i tårar

”Jag vill inte det mamma.

Varför dog Elton? Varför dog Elton…. Jag saknar Elton” säger han medan tårarna rullar likt en vårflod nedför kinden och rösten brister.

Nu är han förvisso sjuk, men han brukar vara reserverad och rätt kall inför våra samtal om hans lillebror.

Men inte nu. Nu kryper han upp i min famn och saknar den lillebror som varit med honom så länge han minns.

Hans älskade, och inte alls så annorlunda, och så högt saknade lillebror Elton


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jag var modig idag

Älsklings jag var modig idag. För första gången sedan du dog tände jag brasan i spisen. Den vars varma sprak endast påmint mig om att det var vad som hände kroppen som jag skapat under mitt hjärta. Re

Det är aldrig du

Jag klippte din bror igår. Den bror som på så många sätt liknar dig. Samma små virvlar, samma vilda hår. Jag kastades tillbaka till när jag klippte ditt - för det gjorde alltid jag. Jag blundade för e

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page