top of page

UTAN HONOM HADE JAG OCKSÅ VARIT DÖD.

Så idag är det alltså min födelsedag. Jag beskriver mer om vad det betyder för mig på min Instagram. Om det obeskrivliga att vara älskad av, och att älska, en ängel.


Jag har spenderat min dag med Leo, Alle, mamma och Samme. Eftersom jag är utmattad och inte orkar så mycket så blev det pizza, och tårta från Coop. Vi har spelat Super Mario Bros, det var Annies favoritspel. Plus att jag åkte till Annies trädgård för att tända ljus.


Jag saknar henne alltid extra mycket sådana här dagar. Den där kniven som ständigt sitter i bröstet, vrids liksom om lite extra och såret blir större. Vanliga dagar kan låtsaslivet flyta på helt okej. Men på speciella dagar kommer verkligheten ikapp.


Min fina underbara, fantastiska, busiga, härliga, fina och speciella unge. Jag hatar att hon är död.


Min andra fantastiska unge värmde min själ idag. Utan honom så hade jag också varit död. Men nu är jag här och fyller år. Det tackar vi Leo för.12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page