top of page

SORGBEARBETNING & SAMTALSSTÖD

Mitt namn är Leah Zepeda Persson, 37 år och bor i Stockholm. Jag är certifierad handledare i sorgbearbetning, och grundare till @sorgconsulting. Jag är mamma till tre barn, två på jorden, ett i himlen. (Min förstfödde dog av ett medfött hjärtfel i juni 2018). 


Efter det har jag i princip ägnat min tid åt att hjälpa andra som befinner sig i liknande situation och som går igenom en svår förlust, för att jag vet hur värdefullt det är att komma i kontakt med rätt personer och få verktyg för att bearbeta sin förlust. 


Jag erbjuder både individuella- och gruppträffar/samtal, (handledning i sorgbearbetning), föreläsningar för både företag och privatpersoner, och även samtalsstöd via telefon. Hos mig kan du genomföra sorgbearbetning på distans eller på plats i Stockholm.


Jag driver också en podd med en annan änglamamma, ”Sorgsnack - med Leah och Jennie”, @sorgsnack. I podden tar vi upp allt som har med sorg och förluster att göra. Vi berättar om våra erfarenheter och bjuder även in gäster. Syftet med podden är att vi ska våga prata mer om sorg och dem känslor man bär på. Vi vill även göra det mindre tabubelagt att prata om döden, så det här är ett sätt att försöka normalisera sorg och förhoppningsvis även bidra till en förändring på lång sikt. 


För mer info kring mina metoder och kurser, besök min hemsida, www.sorgconsulting.nu

Eller maila till: sorgconsulting@gmail.com 

Eller följ mig på Instagram @sorgconsulting, @sorgsnack 


Hälsningar Leah

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Är det rimligt?

Det har varit en tung höst. Att Juni har blivit sämre är ju egentligen inget att diskutera. Och inget som människor behöver berätta. För jag kan både se och förstå själv vad som händer. Jag tänker på

Livet hände

Livet hände, snabbt och mycket. Jag totalt checkade ut härifrån ett långt tag. Checkade ut från sorgen i ett desperat försök att skapa mig ett liv utanför den. Insikterna föll till slut på plats, jag

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page