top of page

Sorgen tar inte semester

"Mamma, jag såg lillasyster."

" Vardå?"

" Däruppe."


Därefter vill sonen titta på bilder av sin lillasyster. På alla bilder där hon sover frågar han om hon är död.


Sorgen tar inte semester. Inte saknaden och ångesten heller.

En blå himmel och värme hjälper inte mot iskylan i kroppen.


Familjen vi åkte med har sina två barn med. Vi borde också haft det.


Åh vad jag saknar dig min älskade dotter. Du borde varit här med oss.
34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vardagen går helt ok nu. Hjulet snurrar på med hämtningar, lämningar, aktiviteter, mat och jobb. På något konstigt sätt har vi vant oss. Vant oss vid att vara tre. Tanken på henne levande. Att se henn

Innan dottern var sonen ren lycka. Kan han inte få fortsätta vara det undrar någon? Men hur tvättar man bort det svarta kletet som slukat allt i min omgivning? Alla står där kladdiga, i svart klet. Sv

Livet rusar på, runt oss. Det känns som att jag stannat. Som att jag inte är med på tåget. Kvarglömd på stationen. Det gick med dottern som dog. Och det verkar inte komma några nya tåg. Tåget som gåt

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page