top of page

Som en dröm

Vad som värre är att ens barn har dött

Är omgivningen och ibland en själv glömmer att han funnits.


Ibland känns det som jag drömt. Har du verkligen varit min?

Är det dig jag bar under hjärtat mitt?

Är det du som var varm i min famn, var det dig jag pussade kall.

Var det dig jag upplevt?


Jag vet att jag älskar dig. Men ibland minns jag det inte.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jag var modig idag

Älsklings jag var modig idag. För första gången sedan du dog tände jag brasan i spisen. Den vars varma sprak endast påmint mig om att det var vad som hände kroppen som jag skapat under mitt hjärta. Re

Det är aldrig du

Jag klippte din bror igår. Den bror som på så många sätt liknar dig. Samma små virvlar, samma vilda hår. Jag kastades tillbaka till när jag klippte ditt - för det gjorde alltid jag. Jag blundade för e

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page