top of page

Pånyttfödd

Och så föddes jag...


Ur en dosett

En färggrann dosett med färglösa piller

Ett simpelt vägval mellan frisk och sjuk


Jag föddes med munnen full av neuroleptika

En himmelsk drog

Mitt i ett beroende

Utan någon riktig

Återvändo?


Återvändsgrändernas skuggor förföljer mig än idag

Tänk om jag bara gjort ett annat vägval?


Mellan frisk och sjuk

Där föddes jag

Mellan liv och död

Är där jag blir kvar28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ingen rubrik

Att gråta framför en kamera Har nog aldrig varit min grej Eller det kanske det har, jag minns nog bara inte Ikväll gråter jag Sörjer min död Inte för att jag ÄR död Inte för att jag inte kan ha det br

Mamma

Min mamma har det mjukaste krulliga håret någonsin och mörka ögon. Min mamma är världsmästare på att kramas, hon kramar en med så mycket kärlek och omsorg att det känns som att våra hjärtan smälter ih

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page