top of page
  • SaraR89

• Nytt år •

Andreas isolerade sig i sitt hus i skogen och ville hålla sig undan sociala medier och övrig kontakt med människor förutom oss systrar, oron växte inom mig för varje dag som gick..


Jag började få svårt att koncentrera mig i vardagen och nätterna bestod just nu av oroliga drömmar och extremt lite sömn. Samtidigt som vardagen bara rullade på med jobba och umgås med familjen. En del dagar var bara ett vakuum för att sömnbristen gjorde sig påmind.


Det blev ett nytt år och precis som man kunde läsa att många skrev på sina sociala medier:

Nytt år, nya möjligheter! 🎉

Så hoppades även jag på att det här året skulle innebära en vändning för Andreas, att han skulle hitta det positiva i livet och börja må bra igen.


Men den resan hade bara börjat, jag anade inte alls vad den här bergochdalbana skulle bjuda på.. allt från glädje, tårar, skratt, förtvivlan, oro, ångest och panik.• Sömlösa nätter •

För varje natt som gick så blev sömnen bara sämre och sämre, flera gånger per natt vaknade jag och kände en panik i kroppen. Vart är han? Lever han? Det första jag gjorde var att kolla kartan på Snapc

• Sjukskriven •

Andreas blev sjukskriven efter allt som hade hänt, hans kropp var inte redo att börja jobba och han hade precis börjat gå och prata med någon. Det kändes otroligt skönt för mig och det kändes verklige

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page