top of page

Kan han inte vara få vara lycka?

Innan dottern var sonen ren lycka.


Kan han inte få fortsätta vara det undrar någon?


Men hur tvättar man bort det svarta kletet som slukat allt i min omgivning?


Alla står där kladdiga, i svart klet. Svart sorgset klet.


Så oavsett hur mycket jag tittar på min son. Hur mycket jag försöker känna glädje så känner jag sorg.


Jag kan inte separera dem. Sorgen för min dotter solkar ner allt.


Sorgen över misslyckandet att få en till bebis solkar ner allt.


Hela livet nedsolkat.50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vardagen går helt ok nu. Hjulet snurrar på med hämtningar, lämningar, aktiviteter, mat och jobb. På något konstigt sätt har vi vant oss. Vant oss vid att vara tre. Tanken på henne levande. Att se henn

Livet rusar på, runt oss. Det känns som att jag stannat. Som att jag inte är med på tåget. Kvarglömd på stationen. Det gick med dottern som dog. Och det verkar inte komma några nya tåg. Tåget som gåt

Snart har vi varit änglaföräldrar i snart ett år. Många är de läkarbesök/psykologbesök som passerat vår väg. I går träffade jag en läkare igen, ny sjukskrivning på G. Och han var så fantastisk. Så med

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page