top of page

Himlen ramlade över mig

Igår såg jag upp mot alla stjärnor. Jag såg dem tills jag blev yr och det kändes som himlen föll över mig.

Orden brukar vara det som räddar mig. Orden brukar vara det som håller mig flytande och mindre missförstådd.

Men inte ens orden hittar mig nu. Jag är vilsen, saknande och ordlös.

Meningslös.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Älsklings jag var modig idag. För första gången sedan du dog tände jag brasan i spisen. Den vars varma sprak endast påmint mig om att det var vad som hände kroppen som jag skapat under mitt hjärta. Re

Jag klippte din bror igår. Den bror som på så många sätt liknar dig. Samma små virvlar, samma vilda hår. Jag kastades tillbaka till när jag klippte ditt - för det gjorde alltid jag. Jag blundade för e

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page