top of page

Han är här nu

”Han är här nu! Elton! Elton är här nu” skrattade hans lillasyster från ingenstans när vi satt i soffan i morse.

”han är osynlig” sa hans storebror.


Alltid kommer det vara en emellan Louie och Linelle. Ett gap mellan de två sista.

Om ett år är Linelle äldre än vad Elton fick bli.

för evigt 4 år, 6 månader och 18 dagar.

Hur går det ens? Hur kan man ens bli äldre när världen stannat?

Hur går det till


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jag var modig idag

Älsklings jag var modig idag. För första gången sedan du dog tände jag brasan i spisen. Den vars varma sprak endast påmint mig om att det var vad som hände kroppen som jag skapat under mitt hjärta. Re

Det är aldrig du

Jag klippte din bror igår. Den bror som på så många sätt liknar dig. Samma små virvlar, samma vilda hår. Jag kastades tillbaka till när jag klippte ditt - för det gjorde alltid jag. Jag blundade för e

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page