top of page

BOKTIPS: Ge kraft åt ditt inre ljus

Originaltitel: Light is the new black

Författare: Rebecca Campbell


Omslaget av boken Ge kraft åt ditt inte ljus av Rebecca Campbell.
Omslaget av boken Ge kraft åt ditt inte ljus av Rebecca Campbell.

Om du behöver en bok som verkligen känns som en vän och ledande hand i sorgen, så måste du läsa Ge kraft åt ditt inre ljus av Rebecca Campbell. Hon berör inte specifikt ämnet sorg, men hennes personliga ljus smittar av sig genom bokens väl strukturerade sidor, och vägen framåt blir lite, lite lättare för den med tungt bagage.


Motiverande & själaläkande


Rebecca berättar om sin egen själsliga och andliga resa genom livet, och hur det har lett fram till att hon lyssnar på sin egen inre röst. Boken ger en känsla av att man inte är ensam med att vara vilse ibland, eller gå igenom trauman och kriser i livet. Det ger också ett hopp och en motivation till att själen kan läka och att det går att hitta sin egen väg trots all samhällsbrus och hjärtesorg.


Bär den som en vän som får plats i väskan


Den här boken kan läsas i ett svep från pärm till pärm, men vi på SORGCOACHEN rekommenderar att man bär den med sig och läser ett avsnitt då och då när andan faller på. Känner du dig uttråkad? Läs. Känner du dig nedstämd? Läs. Behöver du känna hopp? Läs. Behöver du rannsaka dig själv? - LÄS!!!


En bok som är gott & blandat för själen


Rebecca delar med sig av sina egna livserfarenheter och sina egna tankar, men hon ger också konkreta tips och övningar så att du aktivt kan träna på att höra din egen inre röst. Följ med på hennes resa - och skapa samtidigt din egen. Allt detta toppar hon med motiverande mantran och uppmuntrande citat.Läs mer om Följ ditt inre ljus inne på Rebecca Campbells egen webbsida.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Är det rimligt?

Det har varit en tung höst. Att Juni har blivit sämre är ju egentligen inget att diskutera. Och inget som människor behöver berätta. För jag kan både se och förstå själv vad som händer. Jag tänker på

Livet hände

Livet hände, snabbt och mycket. Jag totalt checkade ut härifrån ett långt tag. Checkade ut från sorgen i ett desperat försök att skapa mig ett liv utanför den. Insikterna föll till slut på plats, jag

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page