top of page
  • sorgcoachen

Freja dog av plötslig spädbarnsdöd

Varje månad lyfter vi på SORGCOACHEN en person, en berättelse, ett boktips eller annat som vi vill ge extra solsken.


September


Den här månaden är det bortom rimligt tvivel för oss, att lägga extra solsken på en av våra bloggare. Den 19 mars 2022 hände det som inte borde få hända - Vår bloggares dotter Freja dog av plötslig spädbarnsdöd. Freja var 2 månader gammal.


Nu skriver mamman i sin blogg här hos oss på SORGCOACHEN om det som hände, om chocken, sorgen och skulden, om tiden efter, och om längtan efter fler barn. Och framförallt om Freja.


Mamman bär på sorg som är orimligt tung, samtidigt som hon hjälper många av oss andra genom att dela med sig av sorgen till oss på SORGCOACHEN. För oss är det en gåva utan dess like, och för det vill vi tacka henne.


En ängel hos oss heter bloggen och du hittar den bland bloggar i SORGCOACHEN. Mamman, som vill vara anonym, är månadens solsken och nu ger vi extra sol till henne och hennes Freja ♡


Det bor en ängel hos oss.

Hej och välkommen till min blogg. Den 19:e mars 2022 dog vår två månader gamla dotter i plötslig spädbarnsdöd. Den här bloggen kommer handla om vår ängel. Om vad som hände. Om chocken. Om saknaden och

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page