top of page

FÖRENINGEN OMTANKE

Jannica på Föreningen Omtanke berättar om föreningen, vad dom gör och hur man kan bistå!


Föreningen Omtanke är en ideell verksamhet som jobbar med olika projekt i Eskilstuna med omnejd för att sprida glädje och omtanke till de som behöver. 


Vi är med och arrangerar Lekterapins dag då vi hjälper till att glädja de sjuka barnen så de får glömma sin sjukhusvardag för en stund. Vi har kunnat bidra med matlådor till familjer som behöver vistas på sjukhuset för att underlätta deras vardag. Vi arrangerar Ärladagen som är en stor marknadsdag i Ärla utanför Eskilstuna med massa gratis aktiviteter för barnen så att alla har samma möjlighet till lek oavsett familjens ekonomi. Vi hjälper privatpersoner med kläder och presentkort på mat med mera, både i samverkan med kyrkan, Eskilstuna kommun med flera. Vi har en secondhandbutik i Ärla och i Gallerians köpcentrum som möjliggör att vi kan göra dessa projekt tillsammans med gåvor som kommer till föreningen. Vi jobbar även med stort miljötänk och istället för att företag slänger mat/produkter kan de skänka till oss som ser till var de gör bäst nytta.


Livet är för kort för att inte vara snälla mot varandra!


Kram Jannica


foreningenomtanke@gmail.com

0739091913

www.foreningenomtanke.se28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Livet hände, snabbt och mycket. Jag totalt checkade ut härifrån ett långt tag. Checkade ut från sorgen i ett desperat försök att skapa mig ett liv utanför den. Insikterna föll till slut på plats, jag

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page