top of page
  • SaraR89

• Födelsedag •

Ute var det fortfarande vinter och det blev februari, tredje februari och Andreas födelsedag. Jag visste hur mycket han avskydde att fira sin födelsedag men i år kändes det viktigare än någonsin att visa uppskattning på hans födelsedag.


Jag satte mig i bilen och åkte och hämtade upp pappa och syster, vi köpte med oss fika och åkte ut till Andreas. Han blev glad när vi kom.


Vi var där i flera timmar och när kvällen kom ville Andreas följa med in till stan, han ville ut och ta en öl och träffa människor.


"Jag vill ut och ta en öl och träffa människor"

Vilket i min värld blev jätte konstigt, han hade ju ganska nyligen skrivit till oss att han ville inte synas online och han hade börjat dra sig undan men nu skulle man plötsligt ut och

roa sig. Men jag hindrade honom så klart inte.. det kunde jag ju inte göra på grund av min oro för jag ville ju samtidig att han skulle komma ur sin "bubbla".


Den natten var min oro värre än den tidigare varit.. tänk om det skulle hända något? Jag sov inte mycket den natten och dagen efter skrev jag och fråga hur det bra och fick till svar att allt var bra.


Jag kunde återigen andas ut för en stund..

• Sömlösa nätter •

För varje natt som gick så blev sömnen bara sämre och sämre, flera gånger per natt vaknade jag och kände en panik i kroppen. Vart är han? Lever han? Det första jag gjorde var att kolla kartan på Snapc

• Sjukskriven •

Andreas blev sjukskriven efter allt som hade hänt, hans kropp var inte redo att börja jobba och han hade precis börjat gå och prata med någon. Det kändes otroligt skönt för mig och det kändes verklige

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page