top of page
  • Sara Flyckt

EN TIMME OM DAGEN

Idag har jag varit till arbetsterapeuten för att få hjälp med att strukturera upp en vardag, med min utmattning. Allt handlar om att finna stunder av återhämtning innan energin liksom når botten. För när energin är i botten, då kommer ångest och sorg som ett brev på posten. Det i sin tur är väldigt svårt att stoppa. Jag har gjort ett litet schema på dagliga aktiviteter, där jag fått in pauser, återhämtning, vila och fysisk aktivitet. Det räcker med en rask promenad på 10 minuter egentligen. Jag har gjort en priolista på saker som är viktigt för mig. Där ingår såklart läsning, skrivning och Leotid.


Jag tror att priolistor alltid är bra. Hur lätt är det inte att man bara låter dagarna gå, i den rutin som det ju alltid är? Och så tycker man att man aldrig hinner det som man vill göra helst av allt. Men då handlar det ju om att prioritera. För det finns faktiskt 24 timmar på ett dygn!


Fundera ut vilka dina prioriteringar borde vara. Planera in dom i schemat! En timme om dagen borde du kunna lägga på det, minst.


Du kommer tacka dig själv.
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page