top of page

EN JUL MED FINA ÖGONBLICK

Vi på SORGCOACHEN vill önska er alla en fin jul. Vi vill säga God Jul men vi vet ju att det inte enbart är en god jul för alla. Vi vet också att en jul kan vara både fin, och sorglig samtidigt. Hur ni än har det där ute, så sänder vi all vår kärlek till er och vi önskar er en jul med fina och minnesvärda ögonblick!


Ta hand om dig

Var din egen bästa vän

Låt sorgen få ta sin plats

Tänd ett ljus för den du saknar

Stanna upp och ta in din verklighet

Ta djupa andetag

Se dina nära och kära

Säg att du älskar dom


Kram Sara och SORGCOACHEN
17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jag vaknade av att Juni grät. Jag satte mig upp och lyssnade, redo att springa ner. Men det var tyst. Då insåg jag att det var en dröm. Juni kan inte gråta och har inte kunnat på flera år. Jag pratar

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page