top of page

Det är aldrig du

Jag klippte din bror igår. Den bror som på så många sätt liknar dig. Samma små virvlar, samma vilda hår.

Jag kastades tillbaka till när jag klippte ditt - för det gjorde alltid jag.

Jag blundade för ett ögonblick och låtsades att håret mellan mina fingrar var ditt, att virveln i bakhuvudet tillhörde dig.


Sen tog jag honom i min famn, och föreställde mig din varma lilla kropp mot i mina armar.


Och trots att jag fylldes med mörk skuld så blev jag ändå varm.

För dina syskon är det närmaste jag kan komma dig.


Jag saknar dig. Och jag är så tacksam, för dig och för dina systrar och bröder.

Ni är min värld ♥️25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Älsklings jag var modig idag. För första gången sedan du dog tände jag brasan i spisen. Den vars varma sprak endast påmint mig om att det var vad som hände kroppen som jag skapat under mitt hjärta. Re

Vad som värre är att ens barn har dött Är omgivningen och ibland en själv glömmer att han funnits. Ibland känns det som jag drömt. Har du verkligen varit min? Är det dig jag bar under hjärtat mitt? Är

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page