top of page

Tid

Sex månader.


Sen allt förändrades.


Tiden har rusat och stått still samtidigt sedan dess.


Men kalendern står still. Kommer alltid göra. På dagen då hon dog.


På dagen då vi förlorade henne och oss själva.


Igår var det sex månader sedan vi såg hennes leende. Sex månader sedan jag och storebror badade henne i badbaljan och hon njöt av vattnet.


Idag är det sex månader sedan jag hittade henne död i sängen. Sex månader sedan hon låg död brevid mig. Sex månader sedan jag gick säga adjö på sjukhuset.


Sex månader i helvetet.


Saknar dig så innerligt min älskade 💔


51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vardagen går helt ok nu. Hjulet snurrar på med hämtningar, lämningar, aktiviteter, mat och jobb. På något konstigt sätt har vi vant oss. Vant oss vid att vara tre. Tanken på henne levande. Att se henn

Innan dottern var sonen ren lycka. Kan han inte få fortsätta vara det undrar någon? Men hur tvättar man bort det svarta kletet som slukat allt i min omgivning? Alla står där kladdiga, i svart klet. Sv

Livet rusar på, runt oss. Det känns som att jag stannat. Som att jag inte är med på tåget. Kvarglömd på stationen. Det gick med dottern som dog. Och det verkar inte komma några nya tåg. Tåget som gåt

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page